לוקחים כרובית חותכים את החלקים הלא רצויים(שזה התחתית) מחלקים אותה לעלים בגודל בנוני
משרים את כול העלים בקערה עם מים פושרים ומלח כ-15 דקות ושוטפים .
לוקחים שני קערות קטנות עמוקות, אחד עם פרורי לחם ,ואחת שוברים לתוכה 3 בצים טורפים אותם ומוסיפים פלפל שחור ומלח.
לוקחים סיר עם מים רותחים מכניסים את הכרובית ומבשלים חצי בישול (יותר מדי בישול הכרובית תפורר ותהיה קשה לעבודה)
מוצאים אותם מסיר ומעבירים למסננת לייבוש, לאחר הייבוש טובלים אותם אחד אחד קודם כול בביצה ואח"כ בפרורי לחם
ומכניסים אותם לסיר טיגון בשמן עמוק
המלצה לסחוט למעלה לימון.
משרים את כול העלים בקערה עם מים פושרים ומלח כ-15 דקות ושוטפים .
לוקחים שני קערות קטנות עמוקות, אחד עם פרורי לחם ,ואחת שוברים לתוכה 3 בצים טורפים אותם ומוסיפים פלפל שחור ומלח.
לוקחים סיר עם מים רותחים מכניסים את הכרובית ומבשלים חצי בישול (יותר מדי בישול הכרובית תפורר ותהיה קשה לעבודה)
מוצאים אותם מסיר ומעבירים למסננת לייבוש, לאחר הייבוש טובלים אותם אחד אחד קודם כול בביצה ואח"כ בפרורי לחם
ומכניסים אותם לסיר טיגון בשמן עמוק
המלצה לסחוט למעלה לימון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה