יום ראשון, 13 בדצמבר 2009

דג סול מטוגן עם טימין ורוטב חריף


לוקחים דג סול משרים אותו במים פושרים מלח גס וקצת חומץ כ-10 דקות
מעבירים אותו למסננת ,כאשר הדג התייבש מעט ,לוקחים קערה עם קמח ,פלפל שחור גרוס, טימין, כוסברה(יבשה או טריה קצוצה דק) מלח ושום גבישי מערבבים את הכול בקערה ומצפים את הדג בתערובת.

מחממים מחבת עם שמן זית
ומטגנים את הדג

*הדג טעים עם לימון או עם רוטב לדג

רוטב לדג:
פפריקה מתוקה 3 כפות
ג'ילי גרוס חצי כפית או פחות לפי הטעם
כף כמון
פלפל שחור ומלח חצי כפית,
חומץ
שמן קנולה לפי העין

אין תגובות: