יום ראשון, 25 באוקטובר 2009

פילה דג אמנון בעישבי תיבול


לוקחים רצועות פילה אמנון מניחים אותם בתבנית אחד על השני עם קצת רווחים, חותכים לימון לפרוסות וחוצצים בניהם.
מוסיפים פרוסות שום, ופרוסות תפוחי אדמה .
לוקחים כוסברה ,פטרוזיליה ,ושמיר קוצצים אותם דק דק ומפזרים על הדגים והתפוחי אדמה.
מוסיפים שמן זית ,פלפל שחור גרוס, ומלח
מכניסים לתנור כשהדג מכוסה בנייר אלומיניום כחצי שעה ,ארבעים דקות לפי העין מוצאים את המכסה ונותנים כ-5 דקות להשחמה

אין תגובות: