רבע כוס שמן זית.
1 פלפלים אדום.
1 פלפל חריף.
4 עגבניות רצויי הכי רכות שיש/או עגבניות מרוסקות בשימורים חצי ליטר.
4 שיני שום.
שני כפות פפריקה מתוקה.
חצי כפית פפריקה חריפה
רבע כפית כורכום
כף מרק עוף.
מלח פלפל שחור.
ביצים.
אפשר להוסיף קבנוס למי שאוהב.
אופן ההכנה:
מטגנים את הפלפלים מוסיפים את השום שפרסנו לפרוסות דקות לאחר שטיגנו את הפלפלים טוב מוסיפים את העגבניות שחתכנו לקוביות מוסיפים את התבלינים חצי כוס מים מבשלים כשעה על אש נמוכה מוסיפים את הבצים מוסיפים פלפל שחור מעל הביצים מכסים מבשלים חמש דקות בתאבון...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה