יום שני, 19 בנובמבר 2012

דג של אמא

חצי כוס שמן.
פלפל אדום.
גמבה.
פלפל חריף.
2 עגבניות.
6 שיני שום.
צרור כוסברה.
כף פפריקה מתוקה.
כפית כורכום.
מלח פלפל לבן לפי הטעם.
כף מרק עוף.
והסוד כמובן זעפרן..(בחצי כוס מים חמים)
דג (מה שאהוב).

מטגנים את הפלפלים והגמבות בשמן לאחר מכן מוסיפים את השום נותנים לו טיגון קל אחכ מוסיפים את העגבניות התבלינים חצי כוס מים ומכסים על אש נמוכה כחצי שעה לאחר מכן מוסיפים את הדגים טיפ קטן מוסיפים מעל כול דג קצת מכול התבלינים מפזרים את הכוסברה ולבסוף שופכים את הזעפרן על הדג מכסים ומבשלים כרבע שעה בתאבון...

אין תגובות: