יום ראשון, 25 באוקטובר 2009

כבדים מוקפצים עם נודלס ובצל


לוקחים מחבת גדול או ווק מוסיפים שמן מחממים את השמן טוב ומוסיפים פרוסות בצל (בצל או שניים) לפי הטעם מזהיבים את הבצל ומוסיפים כבדים (חצי קילו) אחרי חצי בישול בתנור עם מלח גס .
לוקחים חבילת נודלס ומשרים אותם במים רותחים 5 דקות מסננים ומוסיפים לתערובת.
מוסיפים כפית מרק עוף,חצי כפית תבלין לשווארמה, חצי כפית כורכום ,כפית כמון ,צי'לי גרוס ,פלפל שחור ,ומלח.
מבשלים כ-15 דקות.

תגובה 1:

You See אמר/ה...
תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.