יום שלישי, 4 בדצמבר 2012

3 סוגי תפו"א בתנור ברוטב סויה ודבש

רכיבים:
2 תפו"א.
1 בטטה.
5 בטטה כסביה.
1 בצל גדול.
ראש שום.
חצי כוס רוטב סויה.
שני כפות מיונז.
5 כפות דבש.
כף חומץ.
שני כפות פפריקה מתוקה
כפית פלפל שחור .
כפית מלח.

אופן ההכנה:
חותכים את הבצל לפרוסות ומפזרים את הטבעות הבצל בכול התבנית לאחר מכן חותכים את כול סוגי התפו"א לקוביות שמים מעל הבצל בתבנית את שיני השום אנחנו מפזרים גם כן ובקערה שמים את רוטב הסויה דבש חומץ והמיונז מעבבים טוב שופכים על כול הירקות לאחר מכן מפזרים את בתבלינים למעלה מכניסים לתנור מכוסה למשך שעה בטמפרטורה של 250 מעלות ועוד חצי שעה ללא כיסוי בתאבון.

אין תגובות: