יום שלישי, 4 בדצמבר 2012

דג בעישבי תיבול

רכיבים:
שישה חתיכות דג.
ארבע כפות שמן זית.
כוס כוסברה קצוצה.
כוס פטרוזיליה קצוצה.
חצי כוס שמיר קצוץ.
עלים משני גבעולי טימין.
ארבע חצאים של לימון כבוש.
כפית וחצי מלח.
כפית וחצי פלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:
לוקחים את כול הירק מכניסים אותו למיקסר מוסיפים את הלימון כבוש את השמן והתבלינים ומפעילים את המיקסר עד לקבלת תערובת אחידה
מורחים על הדג מכול הכיוונים מכניסים לתבנית ולמקרר למשך שעתיים .
מחממים תנור ל250 מעלות מכניסים את הדג מכוסה כרבע שעה ועוד עשר דקות בלי מכסה בתאבון.

אין תגובות: